Over Tibbe Over Tibbe Bestellen Tibbe in het nieuws Verkoop punten Contact  
 
 

Het boekje

‘Ik ben Tibbe... Wie ben jij?’ is een voorlees- fotoboek voor baby’s en peuters. Een unieke combinatie. Een voorlees- en kijkboek over het leuke popje Tibbe, waarin je foto’s van je eigen kind kunt plakken. Zo ontstaat een herkenbaar interactief boekje

Formaat:
20 cm bij 20 cm
Aantal pagina’s:
46
Afwerking: Verborgen Wire-O ('spiraal'), zodat na het inplakken van je eigen foto's het boek stevig en mooi blijft.
ISBN 978-90-9023837-1

In totaal staan er 19 thema’s in het boek, waarbij je je eigen foto’s kan plakken.

Hoe werkt het?
Op de linkerpagina’s van dit boek lees je het verhaal van Tibbe. Tibbe is een nieuwsgierig jongetje die zijn nieuwe wereld verkent.  Hij wil graag alles laten zien en is benieuwd naar de dingen die belangrijk zijn in het leven van jouw baby/dreumes/peuter. Bijvoorbeeld: Familie, Knuffel, Eten, In bad en Spelen.

Op de rechterpagina’s kun je vervolgens je eigen foto’s plakken en er eventueel een tekstje bij schrijven. Zo ontstaat er een persoonlijk en herkenbaar verhaal over je baby’s wereld. Door samen al vroeg te beginnen met voorlezen en boekjes kijken ontstaat een leerzaam en fijn ritueel. Juist in deze tijd, waarin veel vrouwen werk en gezin combineren en er meer en meer een beroep wordt gedaan op externe verzorgers, vormt dit boekje een houvast voor je kind.

Met ‘Ik ben Tibbe... Wie ben jij?’ heeft je kindje dus ook altijd een stukje thuisgevoel bij zich om te laten zien aan opa en oma, oppas of kinderdagverblijf.


 
 
Copyright Natalie Bottemanne - Bang Zoom Media 2008
 
Balk_rechts