Over Tibbe Over Tibbe Bestellen Tibbe in het nieuws Verkoop punten Contact  
 
 
Over Tibbe

Tibbe is een lief poppetje. Een nieuwsgierig jongetje die zijn nieuwe wereld ontdekt en verkent. De veilige wereld als baby, dreumes en later peuter.

Tibbe woont met zijn vader en moeder in een leuk vrolijk huis en vult zijn dagen met o.a. drinken, spelen en zoveel mogelijk om zich heen kijken. Zijn wereld bestaat vooral uit ‘thuis’ en de belangrijkste mensen om hem heen zijn papa en mama.

Tibbe is bedacht in 2005 en speelt nu eindelijk de hoofdrol in zijn eigen boekje. Een boekje dat door de lezer zelf heel makkelijk eigen te maken is. Zo ontstaat een leuke ‘dialoog’ tussen Tibbe en jouw kindje.

Natalie Bottemanne (1970) is moeder van zoon Rover (2005) en ontwikkelde dit concept op basis van haar ervaringen bij het zien opgroeien van haar eigen kind.

NIEUW: de Tibbe knuffelpop!

Omdat wij veel vraag krijgen naar de Tibbe knuffelpop, is er vanaf half april 2011 in beperkte oplage een popje te bestellen. I.v.m. het bestelsysteem op deze site is dat op dit moment alleen mogelijk d.m.v. handmatige betaling en via het versturen van een mail (via 'Contact'). Zet bij vraag/opmerking 'knuffel' en u ontvangt eerst vrijblijvend de details over het popje en de bestelgegevens.

De Tibbe knuffel die u kunt bestellen is hiernaast (rechts) afgebeeld. Dat is de juiste grootte en uitdrukking. Het popje is ongeveer 36 cm lang (oor tot voet) en 20 cm breed (hand tot hand). Gemaakt van wit badstof. Details: Het gezicht van Tibbe is machinaal geborduurd en is dus stevig en veilig. De rest is 'handwerk'. Daardoor zijn er kleine verschillen in bijvoorbeeld de hoogte van het bandje en is dus elke knuffel uniek!

Prijs per knuffelpop: €22,95. Verzendkosten: €6,75 (standaard pakket posttarief). Let op: Als u het boek en de knuffel tegelijk wilt bestellen, dan betaalt u eenmalig de verzendkosten van €6,75.

Ik ben Tibbe
 
 
Copyright Natalie Bottemanne - Bang Zoom Media 2008
 
Balk_rechts